Kaos i adresseboken?

Veldig mange har i alle år hatt en adressebok på telefonen med telefonnummere og en annen på macen med mailadresser etc. Så dukker det opp tjenester som iCloud med synkronisering til alle våre enheter, og hva ender man opp med? Jo, en adressebok med uttalige duplikater og annet rot. Ikke særlig lysten på å rydde opp dette manuelt? Cleanup Duplicate Contacts er akkurat hva du trenger. Denne kjører du fra iPhone eller iPad og gir deg muligheten til å renske ut duplikater. Men det som gjør denne appen virkelig bra er at du også kan slå sammen kontakter basert på forskjellige valgfrie kriterier som at navn, mailadresse eller telefonnummer er det samme. Tilslutt presenteres en liste over treff hvor du har muligheten til å velge hvilke kontakter som skal slås sammen.

  • Last ned appen
  • Velg hvilke kriterier du ønsker for sammenslåingen av kontaktene dine.
  • Du får resultatet oppgitt.
  • Gjør din utvelgelse over hvilke kontakter som skal slås sammen og trykk «Save».

Cleanup Duplicate Contacts - Trinn 1 Cleanup Duplicate Contacts - Trinn 2  Cleanup Duplicate Contacts - Trinn 3 info Cleanup Duplicate Contacts - Trinn 3

Cleanup Duplicate Contacts AppStore

 

 

,

Motta mail når neste artikkel fra Applehjelp blir publisert

Motta mail når neste artikkel fra Applehjelp blir publisert

Meld deg på vårt nyhetsbrev. Vi bedriver ikke spam og sender ut maks 6 nyhetsbrev i året. Du kan melde deg av når som helst. 

Takk for at du ønsker å motta nyhetsbrev fra Applehjelp!