Notis

Trøbbel med nettbank i Lion?

OS X 10.7 Lion har nå vært ute i over en måned. Om du skal oppgradere til løven kan du få deg en overraskelse når det gjelder nettbank. Hvorfor? Fordi Apple ikke lenger inkluderer Java i OS X – vi må nå laste ned dette selv. Slik går du frem:

 • Last ned «Java for OS X Lion» fra Apple her.
 • Lukk nettleseren din og kjør installasjonen av Java.
 • Nå åpner du applikasjonen «Java-valg» som ligger i «Programmer/Verktøy». Her må du skru på «Aktiver appletprogramtillegget og Web Start-programmer».

 • Det siste du bør gjøre er å sjekke at Java også er aktivert i din nettleser. Om du bruker Safari går du til menyen «Safari», deretter «Valg». Videre velger du «Sikkerhet». Her anbefaler jeg at du slår på alle valgene.

, ,

 • http://www.frodelamoy.no/ Frode Lamøy

  Hei Nina-Lill, Jeg vet ikke om du får med deg denne kommentaren på ditt spørsmål. Jeg har akkurat flyttet domene på denne siden og din kommentar havnet på den gamle siden (som nå er borte) og ble ikke synlig her. Uansett, leser du dette kan du prøve å laste ned og installere denne Java-versjonen: http://support.apple.com/kb/DL1359?viewlocale=no_NO

 • http://www.frodelamoy.no/ Frode Lamøy

  Hei Nina-Lill, Jeg vet ikke om du får med deg denne kommentaren på ditt spørsmål. Jeg har akkurat flyttet domene på denne siden og din kommentar havnet på den gamle siden (som nå er borte) og ble ikke synlig her. Uansett, leser du dette kan du prøve å laste ned og installere denne Java-versjonen:
  http://support.apple.com/kb/DL1359?viewlocale=no_NO

Motta mail når neste artikkel fra Applehjelp blir publisert

Motta mail når neste artikkel fra Applehjelp blir publisert

Meld deg på vårt nyhetsbrev. Vi bedriver ikke spam og sender ut maks 6 nyhetsbrev i året. Du kan melde deg av når som helst. 

Takk for at du ønsker å motta nyhetsbrev fra Applehjelp!